Γενικές Πληροφορίες

H εταιρία Belhorizon ltd μέλος του ομίλου Synergy group δραστηριοποιείται από το 2017 στην Ευρώπη, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία  και Τουρκία.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο και η γνώση καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στο Διεθνές Εμπόριο αποτελεί την εγγύηση για την ολοκλήρωση μιας επικερδούς εμπορικής συναλλαγής.

Εξειδίκευσή μας η ανεύρεση αξιόπιστων βιομηχανιών, προμηθευτών και παραγωγών σε παγκόσμια κλίμακα, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση των πελατών μας καθώς και η προώθηση των προϊόντων τους σε όλο τον κόσμο.

Στόχος μας

Στόχος μας η δημιουργία διαχρονικών συνεργασιών ανάμεσα σε πωλητές προμηθευτές και αγοραστές για τη σύναψη συμβολαίων που εξασφαλίζουν μία σταθερή ροή αγαθών, καλύπτοντας την οποιαδήποτε ζήτηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αποτελούμε την ιδανική λύση για τις εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε άλλες χώρες καθώς διευκολύνουμε κάθε βήμα της συμφωνίας από τον εντοπισμό του προμηθευτή έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Όραμα

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι οι προσπάθειές μας και οι ενέργειές μας να ικανοποιήσουν πλήρως τα αιτήματα και τις απαιτήσεις των πελατών μας, των προμηθευτών μας και των συνεργατών μας, ώστε να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα στο έπακρο/βέλτιστο (optimum), βασική αρχή της φιλοσοφίας μας για κάτι ανώτερο, για κάτι πιο αποτελεσματικό.